Műköröm porcelán porok

 

Az új porcelán rendszer fő tulajdonságait Fekete Zsuzsanna (Körömolimpiai Aranyérmes, kétszeres Európa Bajnok, hétszeres Magyar Bajnok) instrukciói alapján választottuk meg. A porok összetétele maximális tapadást és sárgulás-mentességet biztosít. A finom őrlésnek köszönhetően az ecsetre felvett porcelán por - folyadék gombóc krémes állagú, könnyedén alakítható-teríthető.

 

SLOWER porcelán porok - A kicsit lassabb munkatempóhoz: krémes állagú, lassabb kötési idejű, hosszabb ideig alakítható - teríthető porok. A finom őrlésnek köszönhetően az ecsetre felvett por-folyadék gombóc krémes állagú, könnyedén alakítható-teríthető, buborékmentes.

 

Slower-Ultra White

Vakító fehér; "meleg" fehér szín. Tökéletes szalonmunkához és versenyhez is kiváló.

A világbajnok győztes anyaga.


 

Slower-Crystal Clear

Kristálytiszta átlátszó por, lassabb munkatempóhoz. Az anyag tisztasága miatt a színes szabadszél borítására is tökéletesen alkalmas.

A világbajnok győztes anyaga.


 

Slower-Transparent Pink

Halványabb színű átlátszó rózsaszín; világosabb bőrtipushoz. Kevésbé gyakorlottaknak a körömágymagasításhoz is.

 

Cover Pink porok - A cover pink anyag a körömágy esztétikai meghosszabbítására, és a mosolyvonal lenövésének eltüntetésére való, mely a természetes körömágy színével megegyező hússzínű anyag. Sokféle színben megtalálható, hogy minden vendég bőrtípusához megtaláljuk a megfelelő árnyalatot.

 

Cover Pink

Meleg hatású, közkedvelt általános szín. A legtöbb vendég bőrtónusához illő.    A legkedveltebb árnyalat!

A világbajnok győztes anyaga!


 

Cover Pink Diamond

Nagyon szép gyöngyházas szín, rózsaszín és arany apró csillámlással. Meleg hatású. Alapja a Cover Pink, ezért a legtöbb vendég bőrtipusához passzol.

 
CN tipp: A Cover Pink Crystalt és Diamondot használd a teljes köröm kiépítésére, hogy egy natúr jellegű, mégis finoman csillámló körmöt kapj!


 

Cover Pink XX

Cover Pink XX - Sötétebb körömágyhosszabbító.

Barnás állagú, meleg hatású, nagyon jó fedőképességű. Kicsit lassabb kötési idejű.

Sötétebb bőrtónushoz.

 

 Xtreme porcelán porok - az Xtreme jelzőhöz hűen, ezek az építő porcelánporok a porcelánok csúcsát jelentik: finom, gondos őrlés; kristálytiszta színek; minőségi polimerizáció; sárgulás-mentesség jellemzik. A gyönyörű porcelános szalonkörmökhöz, közepes munkatempóra hangolva, 3 kivételes színben. Ráadásul annak ellenére, hogy Xtreme, mégis normál por árában szerezheted be!

 

Xtreme Transparent Pink porcelán

Xtreme Transparent Pink - Üvegtiszta rózsaszín A legintenzívebb, átlátszó rózsaszín porcelánpor. Körömágy magasításra is kiváló.

Sötétebb bőrtípushoz.

CN tipp: Szép kontrasztot alkot fehér szabadszéllel, körömágyhosszabbítás nélküli köröm esetén is.


 

Xtreme Crystal Clear porcelán

Xtreme Crystal Clear - Víztiszta átlátszó por.

Enyhe optikai színélénkítőt tartalmaz.

CN tipp: Használd a színes porcelánok tetejére is, így élénkebb színeket kapsz.


 

Xtreme Ultra White porcelán

Xtreme Ultra White - Ultra fehér Rikító, hideg fehér szín, kicsit kékes hatással. Közepesen köt.

 

 Master porcelán porok - gyakorlottaknak és versenyzőknek: krémes állagú, kicsit gyorsabb kötésű porok. A vendég igényéhez igazítható szép francia körmökért.

 

Master-Crystal Clear

Crystal Clear - Kristálytiszta Víztiszta átlátszó por.

Gyors kötése miatt kiválóan alkalmazható szabadszél borítására azért, hogy az anyagok egyszerre kössenek és könnyebben lehessen a körmöt hajlítani. Az anyag tisztasága miatt színes szabadszél borítására is alkalmas.


 

Master-Dark Pink

Dark Pink - Sötétebb, átlátszó rózsaszínű átlátszó por.

Kiválóan alkalmas Cover Pink porra körömágymagasításként. Szép kontrasztot alkot fehér szabadszéllel, körömágyhosszabbítás nélküli köröm esetén is.

 A világbajnok győztes anyaga!


 

Master-Super White

Super White - Vakító fehér, gyors kötésű porcelánpor. "Melegebb" árnyalatú.

 

 

 

Easy porok - az újgenerációs Easy Powder építő porcelánporok nem tartalmazzák azokat a „nagyobb” méretű szemcséket, amiken a reszelő „pattog”, ezért a reszelés többé már nem igényel erőfeszítést: pehelytoll könnyedséggel siklik kedvenc Crystal Nails reszelőd a köröm felületén.

 

 

Easy Powder Pink +

Víztiszta porcelánpor. Nem tartalmaz optikai színélénkítőt. Az anyag tisztasága miatt a színes szabadszél borítására is alkalmas.


 

Easy Powder White +

"Melegebb", törtfehér. Lassabb kötésű, ezért hosszabb idő áll rendelkezésre a mosolyvonal kialakítására.

 

websites by AudioMAX Média

Hírlevél igénylő

Tanfolyamok

Katalógusok

Akciók!

Műköröm alapanyag akciók

Kiemelt ajánlat

Műkörmösöknek