Építő zselék

 

A Moyra UV körömépítő zselék - magas minőségű, optimális sűrűségű, egyfázisú, kiváló tapadású termékcsalád.

 

MOYRA ALAPOZÓ ZSELÉ Base Gel

Kivételes tapadású alapozó zselé.

Kétoldalú ragasztóként működve tökéletes alapot biztosít a Moyra és a Vamp építőzseléknek, valamint a lakkzselének. Optimális állagának köszönhetően ideálisan keverhető a Moyra csillámporokkal és a Vamp fényporokkal egyaránt. Sokrétű felhasználási lehetőségeinek köszönhetően a műkörömépítő szakemberek egyik új “slágerterméke”.

Kötési idő: 2-3 perc UV lámpa alatt.


 

MOYRA KÖRÖMÉPÍTŐ ZSELÉ francia rózsaszín

Nagy sűrűségű, erős és tartós rózsaszín építő UV zselé.

A Moyra UV zselék optimális sűrűségű, alapozó zselét nem igénylő, egyfázisú, kiváló tapadású zselék. Önterülő tulajdonságuk és sűrűségük miatt kezdő körömépítők is könnyen tudnak vele dolgozni. Természetes hatást biztosítanak a műkörömnek tip-en és sablonon egyaránt. Az elkészült körmök erősek, ellenállóak és tartósak.

Kötési idő: 2-3 perc UV lámpa alatt.

 

 

Moyra színes zselék

 

Moyra színes zselék - Rendkívül jó fedőképességgel rendelkező, kopásálló UV zselék, melyek az épített körmök bevonására és díszítésére egyaránt alkalmasak.

Kötési idő: 2-3 perc UV lámpa alatt.
Kiváló kellék műkörömépítéshez, körömdíszítéshez, manikűrhöz.

Kiszerelés: 5gr


 

Moyra Supershine színes zselék

A fixálásmentes Moyra SuperShine színes zselé egy rétegben is tökéletesen fed, szikrázóan fényesre köt, így nem marad ragacsos réteg, amit fixálni kell. Rendkívül magas pigmenttartalmú, könnyen teríthető zselé, díszítésre is kiválóan alkalmas.

Kiszerelés: 5 g


 

Moyra Artistic Gel

 

A fixálásmentes Moyra Artistic színes festőzselék rendkívül jól fednek, így kiválóan alkalmasak tartós díszítések, színátmenetek készítésére, árnyékolásra.

Egy rétegben is tökéletes fedést biztosítanak, szikrázóan fényesre kötnek, így nem marad ragacsos réteg, amit fixálni kell. A magas pigmenttartalomnak köszönhetően rendkívül intenzív színhatás érhető el használatukkal.

Kiszerelés: 5 gr


 

Moyra Plastiline Gel

Megérkezett a Moyra új terméke, mellyel a 3D díszítések készítése könnyebb, mint valaha! Kifejezetten sűrű, jól formázható zselé, mely köttetés előtt bármeddig formázható, kezdők számára is ideális választás. További előnye, hogy tovább díszíthető, felülete szépen árnyékolható, vagy  kiemelhetőek egyes részletek különböző festési technikákkal.

Kiszerelés: 5 g

 

 

websites by AudioMAX Média

Hírlevél igénylő

Tanfolyamok

Katalógusok

Akciók!

Műköröm alapanyag akciók

Kiemelt ajánlat

Műkörmösöknek